Sony PlayStation 5 Evkur'da!

 

Evkur'dan Oyunseverlere Taksitli Alışveriş Fırsatı!



Oyun severler için heyecan verici bir haberimiz var! Evkur, PlayStation 5'i, 12 aya varan taksitlerle sunuyor. Bu fırsat, oyun severlere, dünyanın en güçlü oyun konsoluna, çok daha kolay sahip olma imkanı sunuyor.


Evkur, PlayStation 5'i, 12 aya varan taksitlerle sunarak, oyun severlere büyük bir fırsat sunuyor. Bu sayede, oyun severler, bütçelerini yormadan, PlayStation 5'in keyfini çıkarabilecekler.


Oyun oynamak, birçok insan için en keyifli aktivitelerden biridir. Ancak, oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmak için, güçlü bir oyun konsoluna ihtiyaç vardır. İşte tam da bu noktada, PlayStation 5 devreye giriyor

Sony PlayStation 5 PS5 en uygun fiyatlı taksitlerle


PlayStation 5, en yeni oyunları 4K ve 8K çözünürlükte oynamanıza olanak tanıyan, devrim niteliğinde bir oyun konsolu. 8 çekirdekli AMD Zen 2 işlemcisi, 16 GB GDDR6 belleği ve 825 GB'lık SSD depolama alanıyla, en zorlu oyunlarda bile kusursuz bir performans sunuyor.


PlayStation 5, ayrıca, DualSense adlı yeni nesil oyun kumandasıyla da dikkat çekiyor. DualSense, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi yenilikçi özelliklerle, oyun deneyiminizi daha da gerçekçi hale getiriyor.


Kampanya kapsamında, PlayStation 5'i satın alan tüm müşterilere, 12 ay boyunca sabit taksit imkanı sunuluyor. Bu sayede, oyun severler, bütçelerini yormadan, PlayStation 5'in keyfini çıkarabilecekler.


Oyun severler, bu fırsatı kaçırmamak için hemen Evkur mağazalarına uğrayabilirler. Size en yakın Evkur mağazasına  https://www.evkur.com.tr/magazalar adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar