Evkur Vestel 4'lü Beyaz Eşya Kampanyası

Evkur Vestel 4'lü Beyaz Eşya Kampanyası


Evkur, Vestel markalı beyaz eşyalarda 4'lü alımda 9000 TL indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, seçili beyaz eşya ürünlerinden 4'lü set oluşturulduğunda, toplam tutardan 9000 TL indirim uygulanıyor.


Kampanyada yer alan ürünler arasında çift kapılı buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ankastre fırın bulunuyor. Tüm ürünler A enerji sınıfına sahip ve yüksek kalite standartlarında üretiliyor.


Kampanya, 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.


Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak için, seçili beyaz eşya ürünlerinden 4'lü set oluşturmanız ve Evkur mağazalarından veya internet sitesinden sipariş vermeniz gerekiyor.


Kampanya kapsamındaki ürünler ve kampanya koşulları hakkında detaylı bilgi almak için Evkur mağazalarını ziyaret edebilir veya 0212 473 4646  numaralı Evkur Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.


Kampanyadan öne çıkanlar:

4'lü beyaz eşya setinde 9000 TL indirim

Seçili ürünler A enerji sınıfında

Yüksek kalite standartlarında üretim

31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

Bu kampanyadan yararlanarak, yeni bir eve taşınırken veya mevcut beyaz eşyalarınızı yenilemek istediğinizde, büyük bir tasarruf sağlayabilirsiniz. Kampanya kapsamındaki ürünler, yüksek kalite standartlarında üretiliyor ve A enerji sınıfına sahip olduğu için, hem tasarruflu hem de uzun ömürlü kullanım sağlıyor.

Yorumlar