Evkur Güvenilir mi?

 Evkur güvenli bir firma mıdır?

Evkur Güvenli mi?

Bu soru son zamanlarda pek çok tüketicinin kafasını kurcalamaktadır. Ekonomik krizin iyice derinleştiği şu zamanlarda ev ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan insanlar karşılarına cazip ödeme seçenekleriyle çıkan Evkur firması hakkında şüphelenmekte elbette ki haklıdırlar. Kimse parasını sokağa atmak ya da kandırılmak istemez. Bu sebepten alışveriş yaptıkları firmaların güvenilir olup olmadıklarını sorgulamak isterler. 


Sermaye altyapısı sağlam, büyük firmalar tüketicilere güven verir. Genelde önemli alışverişler bu firmalardan yapılır. Hele ki düğün arifesindeyseniz ev eşyalarınızı güvenle alabileceğiniz bir firma ararsınız. Bu bağlamda Evkur güvenilir bir firmadır. 30 yılı aşkın süredir müşterilerine hizmet vermektedir. Güçlü mali yapısı ve ülke geneline yayılmış olan mağazalarıyla toplumun hemen her kesime hitap edebilmektedir. 

Evkur'da neler mi var?

Sayalım,

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın ve ocak gibi beyaz eşyalar, Televizyon, Oto Hoparlör, PS4 Oyun, Oto Teyp, Hoparlör, Amplifikatör, Kulaklık, Oto Multimedia, Sihirli Kumanda, Oyun Kolu, Soundbar, PlayStation Kamerası PS5 Oyun, Şarj İstasyonu, Android Box, Oto Multimedya Player gibi elektronik ürününü satın alabilirsiniz

 Cep Telefonu, Telefon Kılıfları, Akıllı Saat, Bluetooth Kulaklık, Powerbank, Ekran Koruyucular, Şarj Adaptörü, Çocuk Saati, Şarj Kablosu, Saat Kordonu, Hızlı Şarj Aleti, Hafıza Kartları, Gimbal, Şarj Cihazı, Akıllı Bileklik ve Telefon Görüntü Sabitleyici gibi mobil teknoloji ürünleri, NoteBook, Tablet PC, Gaming Monitör, Gaming Pc, GameBook,  Ses Sistemi, Oyuncu Koltuğu, Mouse / Fare, Monitör, Klavye, Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı, Hafıza Kartları, Notebook Çantası ve All In One PC çeşitleriyle pekçok bilgisayar ürünü bulabilirsiniz

 Boyler, Klima, Kombi, Su Arıtma Cihazı, Termosifon, Vantilatör, Ani Su Isıtıcısı, Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan, Termoboyler, Yoğuşmalı Kazan, Su Arıtmalı Sürahi, Oda Termostatı, Şofben, Su Sebili, Su Arıtma Filtresi ve Termos Hava Temizleyici kategorilerinde çok sayıda ısıtma soğutma ürünü taksitle almanız mümkün.

Türk Kahvesi Makinesi, Çay Makinesi, Fritöz Izgara ve Tost Makinesi, Toz Torbasız Süpürge, Blender Seti, Buharlı Ütü, Mutfak Şefi, Kettle, Ekmek Kızartma Makinesi, Dikey Süpürge, Akıllı Robot, Süpürge, Smoothie Blender, Buhar Kazanlı Ütü ,Filtre Kahve Makinesi, Doğrayıcı, Mutfak Robotu, Toz Torbalı Süpürge, Espresso Makinesi, Şarjlı El Süpürgesi, El Blender, Espresso&Cappuccino Makinesi, El Mikseri, Kıyma Makinesi, Hava Temizleyici, Buharlı Temizleyici, Katı Meyve Sıkacağı, Narenciye Sıkacağı, Waffle Makinesi, Buharlı Kırışık Giderici, Hava Temizleme Cihazı, El Tost Makinesi, Cam Temizleme Makinesi, Ateş Ölçer, Mutfak Tartısı, Mini Fırın, Rondo,Islak Kuru Elektrikli Süpürge, Halı Koltuk Yıkama Makinesi, Şarjlı Gırgır, Basınçlı Pişirici, Mikrofiber Ped, Kahve Seti, Yumurta Haşlama Makinesi, Halı Yıkama Makinesi, Sulu Süpürge, Kahve Öğütme Makinesi, Seyahat Ütüsü de daha birçok küçük ev aleti ürününü 24 aya varan taksitlerle Evkur'dan alabilirsiniz.

 Yatak Odası, Yemek Odası, Mutfak, TV Ünitesi / Sehpa, Çocuk / Genç / Bebek Odası, Dolaplar / Antre Ürünleri, Sehpalar, Tablo / Pano, Çalışma / Ofis Sandalyeleri vb mobilya ürünlerini kolay ödenebilir taksitlerle satın alabilirisiniz.

  Mutfak grubunda ise,  Yemek Takımları, Kahvaltı Takımları, Pasta Takımları, Tencereler, Tencere Setleri, Tava Setleri / Tavalar, Bıçaklar, Çatal / Bıçak Takımları, Çaydanlıklar ve Cezve Takımları, Çay / Kahve Takımları, Baharatlık, Saklama Kapları, Mutfak Gereçleri, Dekorasyon Ürünleri, Kek Kalıpları ve Termoslar uygun fiyat ve çeşitli marka seçenekleriyle size sunuluyor.

 Tekneler, Bisikletler, Lastikler, Spor Aletleri, Motorlu Araçlar, Motor Aksesuarları, Motosikletler, Scooterlar ve daha pek çok ürün kredi kartsız peşinatsız taksitle.

İsterseniz Kişisel bakım ürünlerini de taksitle alabilirsiniz. Saç / Sakal Şekillendirme, Makyaj, Cilt Bakım Ürünleri, Takı Aksesuar, Sağlık / Kişisel Bakım, Parfümler, Güneş Bakımı, Saç Bakım Ürünleri, Banyo Ürünleri, Epilasyon Aletleri / Ağdalar kategorilerinde ünlü markaların ürünleri sizleri bekliyor.

Evkur'a güvenebilir miyiz?

Yüzlerce kategoride binlerce ürün seçeneğini bulabileceğiniz ve istediğiniz ürünü hiç peşinat ödemeden 24 aya varan uygun fiyatlı taksitlerle satın alabileceğiniz Evkur firmasına güvenebilirsiniz.



Yorumlar