Evkur'da 36 Ay Taksit Fırsatını Kaçırmayın!

 

Evkur dan 36 Ay Taksitle Alışveriş Kampanyası


Ekonomik sıkıntıların giderek arttığı son günlerde eviniz için yapacağınız alışverişin bedeli de giderek artıyor. Cep telefonu, akıllı saat, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, derin dondurucu, ocak, davlumbaz, elektrikli süpürge, tost makinesi, kettle, çay makineleri, ütü, mikser, belender, çatal bıçak takımı, tencereler, çeyiz setleri, klima, kombi, radyatör, soba, ısıtıcı, su arıtma cihazı,  koşu bandı, kondisyon bisikleti, bisiklet, motosiklet, scooter, elektrikli bisiklet, parfümler, kremler, kozmetik ürünlerinde taksitle alışveriş yapma rahatlığını yaşayabilirsiniz. 

Koltuk, koltuk takımı, sandalye, köşe takımı, yataklar, baza setleri, bazalar, halılar, kilimler, dekorasyon ürünleri ve nevresimler, pikeler, battaniyeler, yastık yorgan daha pek çok ürünü kolay ödenebilir taksitlerle satın alma imkanı sunan Evkur'un kampanyalarından faydalanmak için acele edin.

En uygun fiyatlı ürünleri 36 aya varan taksitlerle satın almak için Evkur şubelerine veya Evkur online web sitesine uğrayabilirsiniz.

https://www.evkur.com.tr/

Yorumlar