Evkur Kampanyaları

Evkur kampanyaları


Son yıllarda yaşanan ekonomik gelişmeler piyasada daralmaya yol açtığı gibi tüketicilerin de alışveriş yapma imkanlarını kısıtlamıştır. Artan döviz kurları yüzünden evvelden 1000 1500TL'ye aldığınız herhangi bir ürünün fiyatı 3500-4000 TL'lere kadar yükselmiştir. Bu durum aylık gelirini aynı oranda yükseltemeyen tüketiciler için özellikle, cep telefonu, bilgisayar, televizyon ve beyaz eşya gibi elektronik ürünlerden alışveriş yapmayı zorlaştırıyor. Tüketicilerin eskiden peşin ödeyerek satın aldığı ürünleri tem


in edebilmeleri için kredi kartına taksit yaptırmaları gerekiyor. Tabii ki bu imkan sadece kredi kartı olan veya kredi limitini doldurmamış tüketiciler için geçerli.

Peki kredi kartı olmayanlar ne yapacak? Kredi kartsız taksitli alışveriş nasıl yapılır?
Eğer taksitli alışveriş yapmak için kredi kartı kullanma imkanınız yok ise size özel tüketici finansman kredisi açabilen güvenilir bir kuruma başvurmalısınız. Kurumdan alacağınız bu kredi ile ihtiyacınız olan ürünleri küçük taksitler ödeyerek satın alabilirsiniz. Kredi kartı kullanmak zorunda kalmadan rahatça alışveriş yapabilmek ne kadar güzel olur değil mi? Bu kolaylığı sağlayan köklü ve güvenilir bir firma sizden sizden pek de uzakta değil. Üstelik ürünlerinde avantajlı kampanyalar ve hediyeler sizleri bekliyor.

Taksitli alışverişin öncü ismi Evkur kampanyalarından faydalanmak için tek yapmanız gereken bir Evkur mağazasına uğramak. Mağazaya uğrayacak vaktim yok diyorsanız online satış sitesinden kampanyaları takip edebilirsiniz.

https://www.evkur.com.tr/kampanyalar

Yorumlar