Evkur iPhone Kampanyaları

Evkur'dan iPhone Satın Almak


Mobil dünyanın tartışmasız lideri, Apple iPhone serisi telefonlar, teknoloji meraklılarının ve konformistlerin en gözde oyuncağı. Amerika Birleşik Devletleri'nin trilyon dolarlık fiyatıyla, en değerli firması olan Apple 2000'li yılların başından beri çıkardığı her telefon modeliyle adeta piyasaya yön verdi. Yazılım, donanım ve malzeme kalitesi bakımından mobil dünyadaki en kaliteli ürünleri arasında gösterilen iPhone'lar maalesef yüksek fiyatlarıyla el yakıyor.

iPhone 5s, iPhone 6......iPhone XR'ye kadar olan uzun yolculukta fiyat ve boyut olarak oldukça fazla yol kat etti. Eski iPhone 4'i hatırlayın. Minik ama maharetli bir duruşu vardı. Şimdiki dev boyutlu modelleri elbetteki eski modelinden çok daha fazla özellik taşıyor. Ancak herkesin alabileceği türden bir ürün değil. Aslında bu çok doğal Apple iPhone bir prestij ve gösteriş ürünü. Şimdiki fiyatları üzerinden düşünecek olursak Lüks tüketime giriyor. 


Böylesi bir telefona peşin ödeyerek sahip olmak herkesin harcı da değil. Evkur yıllarca sunduğu uygun fiyatlı taksitli satış politikası sayesinde pek çok kişiyi iPhone sahibi yaptı. Evkur'dan iPhone'u peşinat ödemeden hemen aldılar ve kolay ödenebilir taksitleri sayesinde bütçelerini zorlamadan bu akıllı telefonun keyfini sürdüler. 

Aslında bu kolaylığı telefondan, televizyona, bilgisayara mobilya ve beyaz eşyadan züccaciyeye kadar binlerce çeşit üründe sunuyorlar. Şu anki kanunlar gereği cep telefonu için 12 aydan fazla taksit yapamıyorlar. Ama peşinat ödemeden alışveriş yapma imkanı halen cazibesini koruyor. Firma bir süredir iPhone satmıyor. Evkur iPhone fiyatları piyasa değerlerinin de üstünde olmaktadır. İki yıldan uzun süredir devam eden bu durum sadık müşteriler için bir hayal kırıklığı sebebi olsa da pek çok insanın Evkur'dan iPhone satın almak için kampanyaların tekrardan başlayacağı günü iple çektiğine eminiz.

Yorumlar