Evkur Araba Satışı

Taksitle 2. El Araba Nasıl Alırım?


İkinci el araç piyasasında fiyatların tavan yaptığı şu dönemde bir araba sahibi olmak son derecede zor. Borçlanmadan araba almak neredeyse imkansız hale geldi. Sıfır araba satın almak için en azından 100.000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. 

İkinci elde de durum pek farklı değil. Eskiden yüzüne bakmayacağınız araçlar şimdi 30.000 - 40.000 TL bandında fiyatlarla piyasaya çıkıyorlar. Üstelik ne kadar temiz oldukları da belli değil. Kilometresi sıfırlananlar, ağır tamir görüp Tramerde kaydı olmayanlar derken  temiz bir ikinci el araç bulmak ve bunu satın almak ayrı bir sorun haline geldi.

Evkur'dan Taksitle 2. El Araba Satın Alabilirsiniz


İşin teknik boyutu bir yana, başta da bahsettiğimiz gibi maddi külfeti insanların belini büküyor adeta. Araç sahibi olmak zorlaşıyor. 2. El araba araba almak için bankalara faizle borçlanmak durumunda kalıyorsunuz. Kredi için onlara başvuruyorsunuz. Bankalara yaptığınız başvurudan olumsuz yanıt aldığınız zaman da araba sahibi olma hayalleriniz suya düşüyor. 

Eğer araç sahibi olmayı kendi kişisel ihtiyaçlarınız için istiyorsanız bu hayaller bir nebze de olsa ertelenebilir. Eğer iş yerinizde kullanmak üzere kamyonet ya da minibüs tarzı bir araç bakıyorsanız bankanın size kredi vermemesi işletmeniz için olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Böyle bir araca ihtiyacınız var ise size iyi bir haberimiz var. Evkur Araba Satışı yapmaktadır. Evkur'un 24 aya varan taksit imkanlarından faydalanabilir ikinci el aracınızın bedelini kolayca ödeyebileceğiniz taksitlere bölerek bütçenizi yormadan araç sahibi olabilirsiniz. Kolayca 2. el araba satın almak için Evkur Araç Satış sitesini ziyaret edin. Fırsatlardan faydalanın.

Yorumlar