En Uygun Laptop Nerden Alınır?

Uygun fiyata laptop arayanlar!!!

En Uygun Laptop Nerden Alınır

Sıkıcı bir akşam vakti. Yapacak hiç bir şey yok. Canınız ölesiye sıkılıyor. Oyun oynamak istiyorsunuz. Ancak arşivinizdeki tüm oyunları neredeyse üçer kez bitirdiniz.Güncel oyunları oynamaya ise laptopunuzun gücü yetmiyor. RAM takviyesi yaptınız. sistemi upgrade ettiniz ancak bilgisayarınızda yapabileceğiniz genişletmelerin de sonuna geldiniz. Daha fazla Ne RAM takviyesi ne de başka bir şey. SSD harddisk takıp bilgisayarınızı hızlandırdınız. System overclock yaptınız. İşlemci son hızında çalışıyor. ancak şöyle bir Battlefield'ın son bölümünü oynayayım deseniz bilgisayarınız sizi yolda bırakacak gibi görünüyor. Durup dururken işlemciyi yakmak istemezsiniz.

Eskisini internetten satışa çıkarıp üstüne biraz koyup yeni bir bilgisayar almak istiyorsunuz. Ama laptop fiyatları uçmuş. Bilgisayarın oyun  için kullanmayacak bile olsanız uygun fiyatlı bir modeli tercih etmek istesiniz. Sadece internete girsin, film izletsin, ödev yazarken işime yarasın yeter dediğiniz başlangıç ve orta seviye bilgisayarlar bile sizin ayırdığınız bütçenin  çok üstünde. Hemen işe koyuldunuz.

Laptop Bilgisayar İçin Kampanya Arama Vakti!!

Siteleri tarıyorsunuz. indirim sayfalarını dolaşıyorsunuz kampanya arıyorsunuz. Forumlarda soruşturuyorsunuz. En ucuz laptop nerde? Tabii ki hakkınız. Kimse bir bilgisayar alırken soyulmak istemez. En uygun laptop nereden alınır işte bu soruya bu zaman için verilecek en iyi yanıt; sağlam bir şirketten olduğudur. Mutlaka düzgün bir bilgisayar firmasından ya da büyük bir ticari şirketten satın almalısınız. Özellikle satış sonrası destek verebilen, bir sorunla karşılaştığınızda muhatap bulabileceğiniz bir şirket önemlidir. Hatta fiyattan daha önemlidir. Ucuza bilgisayar aldığınıza sevinirken, sonrasında çıkacak bir arıza için şirkete şikayette bulunduğunuzda, yetkililerin ilgisizliği yüzünden keyfiniz kaçmasın.


Taksitle Bilgisayar Alın

Aslına bakarsanız, o kadar parayı bir kerede de vermek zorunda değilsiniz. Uygun fiyatlı taksitler de yaptırabilirsiniz. Kredi kartı limitiniz yeterliyse kazandığınız bonus puanlarla başka kampanyalardan da faydalanıp karlı bile çıkabilirsiniz. Gerçi ticari kuruluşlara karşı müşterilerin bir kampanyadan karlı çıkma olasılığı pek yoktur. Ama gene de şansınızı deneyin. Eğer kredi kartınızın limiti yeterli değilse kredi kartsız taksitle alışveriş yapma imkanı sunan firmaları tercih edebilirsiniz. En uygun fiyata olmasa da en uygun taksitlerle çok daha yüksek özellikleri sahip bir laptopu kolayca satın alabilirsiniz.
 bit.ly/2uuW4i5

Yorumlar