EVKUR Sony Playstation 4 Kampanya PS500GBMB

Playstation 4 Slim 500GB

Oyun konsolu dünyasına bir bomba gibi düştü Sony Playstation 4. İlk çıktığı andan beri oyun severlerin gönlünde taht kurdu. Çünkü muhteşemdi. İnsanları kendisine hayran bırakan özellikleri vardı. Konsol dünyasına yeni bir standart getirdi. Çıtayı bir kademe daha yükseltti.

Sony Playstation 4 500 GB Oyunlu
Oyun firmaları PS4'ün bu durdurulamaz yükselişine kayıtsız kalamadılar. Zaten PS3 dönemi boyunca playstation'a özel öyunlar üretmek sektörün bir standardı haline geldi. PS4 bu standardı sürdürme yolunda bayrağı devralmış durumda.

Dünyanın önde gelen oyun firmaları dur durak bilmeden çalışıyor ürettikleri PC oyunlarının PS4 versiyonlarını da çıkarıyorlar. PS4'ün online oyun networkü çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekti.

Eskiden atari salonlarında Streeit Fighter'da aduketler çekerek zaman geçiren gençler şimdi büyüdüler, iş sahibi oldular. Ama oyun sevdaları hala devam ediyor. PSN'den Plus hesabını satın alan akşamları iş çıkışı makinenin başında alıyor soluğu. PS4 artık eğlence dünyasının zirvesine oturmuş durumda

Sony Firması da boş durmuyor. Bir yandan networkünün  kalitesini yükseltirken diğer yandan da PS4'ü geliştirmeye devam ediyor. PS4'ün daha da inceltilmiş ve hafifletilmiş versiyonu olan Playstation 4 slim ile tanıştınız mı?

%30 daha ince, %16 daha hafif. Ama çok daha becerikli. Baştan aşağı yenilendi. DUALSHOCK 4 kolların malzeme kalitesi ve işçiliğini yükseltildi. Artık daha da ergonomik.


Playstation 4 Slim Özellikleri

1.6GHz 8-core AMD özel “Jaguar” CPU

PS4'ün Ekran Kartı Nedir?

AMD Radeon Bazlı 4.20 TFLOPS Ekran Kartı

PS4'ün RAM Kapasitesi Nedir?
8GB GDDR5 RAM

Konsolun sahip olduğu diğer Özellikler
500 GB HDD(5400rpm)
Blu-ray/DVD
Gigabit Ethernet, 802.11 B/G/N/AC, Bluetooth 4.0 Kablosuz Bağlantılar
HDMI, analog-AV out, 2xUSB 3.1, AUX Çıkışları

Nereden Alabilirim?

Playstation 4 Slim 500GB Konsolu kolayca ödeyebileceğiniz; cebinizi yakmayacak, sizi yormayacak taksitlerle satın alabilirsiniz. Üstelik Mount And Blade Oyunu Hediyeli Kampanya fırsatlarını kaçırmamak için aşağıdaki linki takip edin

http://www.evkur.com.tr/sony-playstation-ps4-slim-500-gb-mount-blade-oyunu-hediye

Yorumlar