24 Ay Taksitle Ürün Almak

24 Ay Taksitli Alışveriş Kampanyaları


Satın almak istediğini ürünlere bankalarla uğraşmadan, tüketici ihtiyaç kredisinin çıkmasını beklemeden 24 ay taksit yapmak ister misiniz?.  En pahalı üst segment cep telefonlarını taksitle satın almak imkansız değil. 24 ay taksitle cep telefonu alabilirsiniz. Eviniz için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi  kredi çekmeden 10, 15 ve 24 aylık taksitlere bölerek satın alabilirsiniz. Üstelik hiç kredi kartı kullanmadan ve peşinat ödemeden.

Kredi Kartı ile Alışveriş
Alışveriş yapmak artık günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Her türlü ihtiyacımızı karşılamak için alışverişe çıkıyoruz. Tüm gün boyu çalışmamızın para kazanmamızın sebebi alışveriş yapabilmektir. Ancak maalesef her istediğimizi hemen satın alabilecek maddi güce sahip değiliz. Bu güce sahip çok az sayıda insan var. 

Ancak zenginler her istediğini her zaman alabiliyor. Peki ihtiyacnız olan bir ürün aylık kazancınızdan daha pahalıysa ne yapacaksınız? Genelde takip edilen yol aylık kazançtan para biriktirmektir. Ancak gerekli parayı biriktirmek de bir hayli vakit alacaktır. Mesela bir çamaşır makinesi almak için ayda 200 TL biriktirerek 10 ay sabretmeniz gerekir ki bir tane alabilesiniz. 10 ay sonra o makinenin aynı fiyatta olacağı da garanti değil. O zamana kadar çamaşırları elde yıkamak zorundasınız. Ya da elden düşme hurda bir makineyle idare etmelisiniz. Eğer ihtiyacınız bir buzdolabıysa durum daha da acil bir hal alıyor. Malum yiyecekler çabuk bozuluyor.






Mecburen kredi alıyorsunuz
Bankalar paraya sıkışık olduğunuz zamanlarda kullanabilmeniz için kredi kartları vermekte ya da tüketici ihtiyaç kredileri kulandırmaktadırlar. Ancak bu kredi imkanı herkese verilmiyor. Çeşitli nedenlerden ötürü kredi alamadıysanız kredi kartına taksit imkanlarından da faydalanamıyorsunuz.

Diyelim ki evleneceksiniz; e haliyle masraflar çok. Beyaz eşyası, mobilyası çeyizlik eşyaları, küçük ev aletleri, mutfak eşyaları, yemek takımları, çatal bıçak takımları, dekorasyon ürünleri ve daha bir çok ihtiyaç kocaman bir liste halinde önünüzde sıralanır ve kara kara düşünmeye başlarsınız. Ben bunları nasıl ödeyeceğim diye. Eğer maddi imkanlarınız da kısıtlıysa bu listeyi tamamlamak hepten imkansız hale gelir. Bu kadar yükün altından kredi kartı ya da tüketici ihtiyaç kredisiyle bile kalkamayabilirsiniz.

24 Ay Taksitle Alışveriş
Kredi kartı almadan da taksitle alışveriş yapabilir miyim?
Evet tüm masraflarınızı senetlere böldürüp taksitle alışveriş yapabileceğiniz bir alışveriş merkezi bulmalısınız. Mali yapısı sağlam ve garantili ürünler satan bir mağaza seçmelisiniz. Takistle alışveriş için gidebileceğiniz en iyi yer EVKUR Alışveriş Merkezleri'dir. Burada hiç peşinat ödemeden ve kredi kartı kullanmadan 24 aya kadar vadeler yaptırabilir. Ev ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik pek çok üründe taksitli alışveriş kampanyaları da bulunmakta. Mesela peşin fiyatına 10 ay taksitle cep telefonu satın alabilirsiniz. Bilgisayar, tablet, televizyon gibi elektronik ürünlere taksit yaptırabilirsiniz. Ya da 24 ay taksitle bir yatak odası takımı, oturma grubu, yemek odası takımları biri tüm mobilya ürünlerini satın alabilirsiniz. Çeşit çeşit halılar kolay ödemeli taksitlerle. 24 taksitle motosiklet bile alabilirsiniz. Tüm bu imkanlarla ilgili ayrıntılı bilgi için www.evkur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz



Hepinize iyi alışverişler.
kampanyalarsayfasi.blogspot.com 

Yorumlar