PS4 Oyun Kolu Alma Firsatı

PS4 Oyun Kolu Kampanyası

Playstatin 4 oyun kolları şık ve ergonomik tasarımı, üsütün teknik özellikleriyle oyun severlerin gönüllerinde ayrı bir yer edindi. Çoğu oyun sevdalısı PS4 kolu elinde tutmaktan çok hoşlanıyorlar. PS4 ile gelen Paylaş butonu dokunmatik yüzeyi(touchpad) ve kablosuz kullanımın verdiği rahatlık bunlardan sadece birkaçı.

Playstation 4 Oyun Kolu


Düşünün koltuğunuza yan yatmış keyfinizce özgürce futbol,basketbol, boks ya da diğer aksiyon oyunlarını oynayabiliyorsunuz. titreşim özelliği araba yarışı yaparken ya da bir savaşın tam ortasındayken tüm aksiyonu anlık hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca dahili hoparlörü ve oyundaki aksiyona göre renklenen ve tepki veren led ışıkları ile oyun oynama deneyimini bir başka seviyeye çıkarıyor.






PS4 Dualshock 4 kolun özellikleri anlatmakla bitmiyor. Alıp denemeniz gerek. Maalesef Playstation 4 kutusundan sadece bir adet PS4 kolu çıkıyor. İkincisini satın almak zorundasınız. Ayrıca Sony Eurasia Garantili olanlarının fiyatları da oldukça yüksek.Ucuz PS4 kolları ise distribütör garantili. Yani ucuz PS4 kolu almaya kalktığınızda satıcının garantisine kalıyorsunuz. Bu garanti de çoğunlukla satıcının ticari bağlantılarını kuvvetine, becerisine ve maalesef ki insafına kalmış.

PS4 DualShock 4 Oyun Kolu


Oysa ki hem PS4 kolunu kolayca almak hem de Sony Eurasia garantisinden faydalanma imkanınız var aslında. Playstation 4 oyun kolunu peşinat ödemeden, kredi kartı kullanmadan senetler taksitler halinde satın alabilirsiniz. Bunun için sadece evkur.com.tr'nin oyun konsolları kategorisini ziyaret etmeniz yeterli.

Orijinal Sony Eurasia Garantili PS4 oyun kolunu taksitle alma fırsatını kaçırmayın

www.evkur.com.tr/sony-ps4-dualshock-siyah-kol-sony-eurasia-garantisi-altindadir

Yorumlar