Yazlık Klima Kampanyası

Kumtel - Daylux Klimalarda 2016 Yazına Özel İndirim Kampanyası

Klima Kampanyaları 2016


Bunaltan Sıcaklara Karşı Daylux Klima Kampanyasından Faydalanmanın Tam Zamanı

2016 Haziran Ayının da sonuna gelirken uzun zamandır beklenen yaz sıcakları da nihayet başladı. Artık evde sokakta, dükkanda, ofiste terleyen terleyene. Bunaltan yaz sıcaklarında özellikle tansiyon ve kalp rahatsızlıkları yaşayanlar için gündüz vakti gölgelikler en güvenli yerler.

Ama yaz sıcakları sadece gündüzleri hüküm sürmüyor. Geceleri de bunaltan sıcaklarla boğuşmak zorundayız. Aşırı sıcaklar ve nem özellikle kalp rahatsızlıkları olanlar için geceleri dayanılmaz işkencelere dönüşebiliyor.

Aşırı sıcaklarla  baş etmenin en güvenli ve konforlu yolu da klima kullanmak. Duvarınıza monte ettireceğiniz 1200 BTU'luk bir inverter klima bunaltan yaz gecelerini serin ve ferah zamanlar çevirmeye yeter. A++ enerji tasarrufu bir klima satın almak tüm sorunlarınızın çözümü olacaktır.

Eskiden bir lüks olan klimalar artık gelişen teknoloji ve firmaların fiyat rekabetleri sayesinde artık lüks olmaktan çıkmış durumda. 2016 Klima fiyatları  şöyle bir incelenirse geçmişe nazaran klima satın almanın ne kadar kolay ve ekonomik bir çözüm olduğu görülebilir. Bunun için kaliteli bir firmanın klima kampanyası kaçırılmayacak bir fırsat olabilir.

Piyasaya yeni giren firmalar bir yandan klima fiyatlarının düşmesine sebep olurken öte yandan da klima çeşitlerini ve seçeneklerini de arttırıyor. Yıllardan beri ısıtma, soğutma, pişirme ve küçük ev aletleri ürünleri üretim ve satışı yapan KUMTEL firması Daikin güvencesiyle Daylux klima markasını müşterilerinin beğenisine sundu. Ucuz klima almak için bu fırsat kaçırılmamalı.

Tasarımı ve teknik özellikleri ile göz dolduran Daylux Inverter klimalar 2016 yaz aylarına özel cazip ödeme imkanlarıyla EVKUR mağazalarında ve online satış sitesinde siz değerli müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Daylux Inverter klima kampanyasının sunduğu indirim ve cazip ödeme fırsatını kaçırmayın. Şimdi bu klimaya EVKUR'dan indirimli fiyat üzerinden 10 ay taksitle alabilirsiniz. İndirimli klima kampanyası bitmeden hemen sipariş verin.
https://www.evkur.com.tr/daylux-kumtel-12000-btu-a-inverter-klima

Yorumlar

havalandırma dedi ki…
havalandırma sistemleri konusunda Bim havalandırma İstanbul firmasının 60 yıl ve yüzlerce proje tecrübesine güvenebilirsiniz. Detaylı klima ısıtma ve soğutma havalandırma sistemleri bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkürler.