Anneler Günü Kampanyası EVKUR



Anneler Günü Kutlamaları Ne Zaman Başladı?

Her sene Mayıs ayının ikinci pazar günün kutlanan anneler gününün başlangıcı ta Antik Yunan Dönemine kadar uzanır. O dönemde taptıkları tüm tanrıların annesi olan Rhea onuruna verdikleri ilkbahar kutlamaları bu günkü anneler günü kutlamalarının başlangıcı sayılır. 

Anneler Günü Kampanyası


Ülkemizde de kültürümüzdeki binlerce yıllık birikimden kaynaklanan bir bir saygı ve sevgi her zaman vardır. Bu sevgi ve saygı çerçevesinde Anneler Günü bizde de kutlanır. Annemize duyduğumuz derin sevgi ve saygının bir ifadesi olarak ona küçük bir hediye almak hem onu hem de bizi mutlu eder.

Anneler gününün bu hediye alma geleneğinden kaynaklanan satın alma dönemleri ticari firmaların bu zamanlarda kampanyalar yapmalarının en büyük sebebidir. Her firma bu dönemde annelerin işine yarayabilecek onları mutlu edecek minik elektronik cihaz, cep telefonu,küçük ev aleti parfüm ve benzeri ürünlerde hediyeler yayınlarlar. Annenize anneler gününde hediye almak istiyor ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için bu kampanyalar bulunmaz fırsattır. Çünkü bir anneye ne hediye alınabilir sorusuna kafa yoran firmalar ve uzmanlar tarafından hazırlanan ürün listesinden Anneniz İçin En Uygun hediyeyi kolayca bulabilir ve size sunulan imkanlardan faydalanabilirsiniz. 

EVKUR firmasının Anneler günü için hazırladığı kampanya sayfasında Annenize En Güzel Hediyeyi bulmak için fikir edinebilirsiniz. İstediğiniz ürünü taksitle alabilirsiniz.

https://www.evkur.com.tr/anneler-gunu





kampanyalarsayfasi.blogspot.com
en hesaplı anneler günü kampanyaları

Yorumlar