Samsung Galaxy S6 Edge Kampanyası-EVKUR

Samsung Galaxy S6 Edge Kampanyası



 Samsung Galaxy S6 Edge'nin en önemli özellikleri

 

Galaxy S6 Edge Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık

Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan G925 Galaxy S6 Edge, cam ile metalin kusursuz uyumunu sunar: Dünyanın ilk çift kenar ekranlı, hoş kıvrımlı, geniş yelpazesiyle baş döndürücü renkler saçan; parlak cam yüzeyiyle nefes kesen tasarımı. Görenleri büyülüyor. S6 Edge hayatınızı güzelleştiriyor.

Samsung  S6 Edge ile Daha Fazla Etkileşim

G925 Galaxy S6 edge ile etkileşiminizi renklendirin! Hayatınızı renklendirin. Sizin için önemli olan 5 kişiye farklı renkler atayın; ve bu kişileri aramak, onlara mesaj ya da e-posta göndermek için sadece edge'in ekranındaki ilgili renge dokunun. Bu yenilikçi renk kodlamalı uyarı sistemi sayesinde, telefonunuz ters dururken bile sizi kimin aradığını görebileceksiniz

S6 Edge ile Daha Gelişmiş Diyafram, Daha Net Fotoğraflar

Samsung  S6 edge’in hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak, nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera moduna geçerek artık hiçbir anı kaçırmayın. S6 Edge ile fotoğraf çekmek çok kolay ve zevkli. aynı paraya hem muhteşem bir telefona sahip olum hem de bir profesyonel gibi fotoğraf çekin. S6 Edge sanki bir fotoğraf makinesi

Galaxy S6 G925F Ultra Hızlı Şarj Jet gibi

 6 edge'nın önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj özelliği sayesinde artık pilinizi dert etmeyin. Kablosuz şarj özelliğiyle, Samsung S6 edge'yı uyumlu şarj pedine koyarak kablo kullanmadan, kolayca şarj edebilirsiniz

S6 Edge, Benzersiz Performans, Benzersiz bir telefon

Önceki modellere göre iki kat artırılmış önyükleme hızı ve uygulamaları süper seri şekilde başlatabilmesi sayesinde Samsung Galaxy S6 edge, size rakipsiz sonuçlar ve gelişmiş enerji verimliliği sunar. 64 bitlik mimari desteği gerçekten güçlü bir performansı, çoklu görev ve multimedya işlevlerini bir üst düzeye taşımanızı mümkün kılar.

Göz Kamaştıran Eğri Ekranlı S6 Edge

Galaxy S6 edge, 5,1 inçlik Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü deneyimi ve uyarlanabilir görüntü özelliğiyle, hem içeride hem de dışarıda eşsiz netlik sunar. Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu, nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak verir. Yaşamınızın en güzel anlarını yüksek çözünürlüklü fotoğraflarda saklayın.

Samsung G925F Galaxy S6 Edge Kampanya fırsatı


Geliştirilmiş Güvenlik

Samsung Galaxy S6 edge’in güçlü güvenlik çözümleri ile eşsiz iç rahatlığının keyfini çıkarın: KNOX, parmak izi tarayıcı.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE'nin Akıllı Yönetici

Yeni Smart Manager uygulaması pil durumu, depolama, RAM, güvenlik ve daha birçok yararlı bilgiyi bir bakışta kontrol etmenizi sağlar

S6 Edge'ye En uygun ödeme koşullarıyla kesemi zorlamadan nasıl alırım? diyorsanız Aradığınız cevabı taksitle cep telefonu satan EVKUR'un mağaalarında ve internet sitesinde bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 Edge'nin şu anki EVKUR fiyatı:
2999 TL'dir ve EVKUR müşterilerine kredi kartı kullanmadan bu fiyata 10 ay taksit yapma imkanı sunmaktadır. S6 Edge'yi 10 ay  taksitle satın almak için aşağıdaki adrese bir bakın. Taksitle cep telefonu alma kampanyalarından faydalanın.

http://www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-s6-edge-32gb-modelleri-kategorisindeki-urunler.html



Yorumlar