Bimeks-Hopi Öğrenci ve Öğretmen Kampanyası

Hopi'liler Macbook'larda ve iPad alışverişleride bol bol Paracık kazanıyor.

Bimeks'te tüm öğrenci ve öğretmenler Apple iPad alışverişlerinde %10 Paracık, Apple Macbook bilgisayar alışverişlerinde %10 Paracık kazanıyor.

Hopi Macbook ve iPad Kampanyası

Bu kampanya 21 Ağustos -30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Worldcard ve Maximum’a 9 taksit, Card Finans’a 5+4 taksit, Axess, Advantage, Bonus, Türkiye Finans ve Bank Asya’ya 5 taksit uygulanır. Diğer banka kartlarının taksit seçeneğini mağazalarımızdan öğrenebilirsiniz. TL fiyatlara KDV dahildir. Döviz kurları piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Şirket kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ürün resimleri örnektir ve aksesuarları itibari ile satın aldığınız üründen farklılık gösterebilir. İlanımızda yer alan resim, fiyat ve ürün gibi bilgilerdeki yazım hataları söz konusu olduğunda mağazalarımızdaki bilgi ve fiyatlar geçerli olacaktır. İki kampanya aynı anda kullanılamaz. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bimeks kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyadan tüm öğrenci ve öğretmenler faydalanabilir. %10 ve %15 paracık kampanyası Macbook 12” modelleri ile MD101 modeli hariç tüm Mac bilgisayarlar ile Apple tabletlerde sadece mağazalarımızda geçerlidir. Kampanya Apple Bimeks işbirliği ile düzenlenmiştir. Ayrıntılı bilgiyi mağazalarımızdan öğrenebilirsiniz.

Kampanyaya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1002&kategoriadi=notebook&mid=532

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.