Alcatel Onetouch Idol3 Kampanyası-EVKUR

Alcatel Onetouch Idol3

Alcatel Onetouch Idol 3'ü Satın Almanız İçin Nedenler

Baş döndüren Teknoloi

EKRANI TAM DÖNEBİLEN İLK AKILLI TELEFON
IDOL 3’ün üstün simetrik tasarımı size eşsiz kullanım kolaylığı sunar. %100 ters dönebilir: Baş aşağı ya da düz kullanın. Telefonu nasıl tutarsanız tutun ekranı dönerek size hızla uyum sağlar. Çift mikrofonu sayesinde telefonunuzu nasıl tuttuğunuzu düşünmeden konuşabilirsiniz.

GÖZ İÇİN RAHAT. EL İÇİN HAFİF.
iDOL3'ü özel yapan sahip olduğu ayrıntılardır. Yalnızca göz kamaştıran görünümü değil, tutma hissi de farklıdır. Üstün tasarımı parlak siyah bir kamera , metalik yüzey ve iki farklı boy seçeneği içerir. Dar ekran kenarlarıyla son derece küçük ve ince olmakla kalmaz: kategorisindeki en hafif akıllı telefondur.

HER KALP ATIŞINI HİSSEDİN
Clari-Fi özellikli JBL audio en iyi ses kalitesini verirken iki adet güçlü ön hoparlör de 3D HiFi ile sinema salonu etkisi sağlar. Bu en son teknoloji, MP3'ler, İnternet radyosu veya online müzik hizmetlerinin gerçek ses kalitesini hissettirir.

MIİKS YAPIN!
IDOL 3 performanstan aldığınız keyfi artırmak için kusursuz ve eğlenceli bir müzik deneyimi içerir. ONETOUCH Mix, playlist ve online müziği aynı yerde bir araya getiren, kişiye özel hazırlanan bir müzik merkezidir. Herhangi bir kaynaktan kanalları seçin ve bir DJ gibi efektler, geçişler, senkronizasyon, cızırtı veya gömülmüş sample ekleyin. Veya otomatik şekilde kesintisiz miks oluşturmayı IDOL 3'e bırakın. Telefonunuzu basitçe dikey moda çevirin, arkanıza yaslanın ve keyif yapın.

Alcatel Onetouch Idol 3'ün fiyatı nedir? En uygun, en avantajlı fiyata nereden bulurum?


Alcatel 6045K Onetouch Idol3'ü 1599 TL'ye 6 ay Taksitle EVKUR'dan alabilirsiniz. EVKUR'un taksitle cep telefonu fiyatları şu anki piyasaya göre çok uygun.

http://www.evkur.com.tr/c/563/alcatel-one-touch-idol3-6045k-akilli-telefon

Yorumlar